Besplatne radionice i druženje za članove eCommerce Hrvatska Meetup grupe

Besplatne radionice i druženje za članove eCommerce Hrvatska Meetup grupe

18.04.2017 Podijeli:

Sljedeći utorak organiziramo druženje u Botaničaru uz besplatne radionice za članove naše Meetup grupe. Saznajte nove trikove za poboljšanje web prodaje i upoznajte neke od najboljih web trgovaca u Hrvatskoj!

TKO? Partneri, prijatelji i članovi Udruge eCommerce Hrvatska

ŠTO? Razmjena iskustva i druženje

KADA? Utorak 25.4., od 19 – 21 h (formalni dio programa)

GDJE? Botaničar, Trg Marka Marulića 6, Zagreb (google maps)

MODERATORICA: Silvana Menđušić

UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale
(članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje)

PRIJAVA: putem Meetup aplikacije (samo za prvih 50!)

PROGRAM:

Ecommerce Tips&Tricks (19:10-19:30)

Marcel Majsan, predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i Content Strategist u Spanu.

Marcel je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u novinarstvu i prodaji, no službeni Intro na njegovom Facebook profilu je „Maksov tata“. Maks ima 6 godina i kad odraste, želi razvijati igrice kako bi tati kupio kuću s roštiljem.

Marcel je tijekom studija radio kao novinar u različitim medijima gdje je zaključio da ga najviše veseli uređivanje i promocija web portala. Nakon studija završio je tečaj za web dizajnera i narednih 5 godina radio kao voditelj web trgovina.
U slobodno vrijeme Marcel se bavi edukacijom web trgovaca i razvojem web prodaje u okviru Udruge eCommerce Hrvatska, čiji je osnivač i predsjednik. Preostalo vrijeme koristi za razvoj svojih vještina i za druženje s Maksom.

 

2. Ecommerce i email marketing: ljubav koja traje (19:30-19:50)

Luka Fržuljec, magistar ekonomije i senior email marketing ekspert u prvom lokalno prisutnom email service provideru – MailPlusu.

Za vrijeme studija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu odabrao je smjer i kolegije koji su mu omogućili specijalizaciju u marketingu s fokusom na digitalni marketing, a u dosadašnjoj karijeri radio je u različitim tvrtkama i surađivao na brojnim projektima. Iskustvo i široka slika kada je u pitanju kompleksnost poslovanja svih segmenata rada tvrtke, danas mu koriste kako bi se lako prilagodio novim izazovima, situacijama i trendovima u poslovnom okruženju te ponudio adekvatna marketinška rješenja klijentima iz različitih industrija.

S trenutačne pozicije Senior email marketing experta radi kao konzultant za brojne tvrtke, educira zaposlenike i klijente te aktivno sudjeluje u brojnim projektima.

 

PAUZA (10 min)

 

3. Cool trendovi u dostavi – Znate li kako dostavom impresionirati svog kupca? (20:00-20:20)

Upoznajte Krešimira Deliju,  menadžera s dugogodišnjim iskustvom koji svakodnevno pomiče standarde dostave u Hrvatskoj i regiji približavajući je kvalitetom međunarodnim standardima.

Pridružit će mu se i Martina Peruško-Lončar iz odjela marketinga DPD-a.

 

4. Q&A s trgovcima – Što Hrvati DOISTA kupuju na webu? (20:20 – 21:00)

TTko bi to mogao bolje znati od ekipe iz online shopping malla Bazzar.hr?

Imali su jednu ideju, a sada imaju 150 trgovina, 50.000 registriranih korisnika, 250.000 posjeta mjesečno. Svakog mjeseca nude 120.000 proizvoda (pokazuje prosjek proteklih šest mjeseci) ili 500 do 1000 novih proizvoda koji uđu i prodaju se na dnevnoj bazi. Na njihovom su e-mallu i mali OPG-ovi i velike multinacionalne kompanije.

Naši su gosti Tana i Viktor Zimmerman, osnivači i vlasnici Bazzara: saznat ćete što Hrvati doista kupuju, koji datumima imaju posebne akcije i je li lakše pregovarati s malim ili velikim brandovima.

 

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

 

 

Photo: Designed by Freepik

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Želiš poboljšati svoj ecommerce biznis? Primaj naše novosti i savjete na email.

  •  *