Besplatna radionica za web trgovce

Besplatna radionica za web trgovce

23.03.2017 Podijeli:

Udruga pokreće besplatne radionice za sve voditelje web trgovina u Hrvatskoj!

Na prvoj eComm radionici predavači su neki od najuglednijih stručnjaka na području e-poslovanja – Arbona, ForgeBit, DPD, a model pretplatničkog ecommerce servisa Tester.hr predstavit će Ivana Blažoti Mijoč.

1.    Želite li povećati prodaju, naučite mjeriti uspješnost webshopa (Andrej Tonković, Arbona)

Što je sve potrebno da biste zaključili koliki je potencijal vaše web stranice iz perspektive prodaje? Na koji način posjetitelji kupuju na vašoj web stranici, da li preko glavnih kategorija, ili koriste tražilicu na vašoj web stranici kako bi došli do traženog proizvoda, kupuju li se većinom prvi proizvodi iz liste glavnih kategorija, ili pregledavaju liste izdvojenih proizvoda i proizvode na akciji, što se događa s listom proizvoda unutar glavnih kategorija, na koje proizvode posjetitelji najviše klikaju i ima li prodaja potencijal za poboljšanje?

Izvještaji i primjeri koji će biti prikazani su dio Google Analyticsa, a Arbona s ponosom predstavlja i njihovu novu Riportus aplikaciju pomoću koje korisnici mogu vidjeti koje firme posjećuju njihov web.

Ne propustite priliku: Arbona omogućuje besplatnu audit analizu a vaše stranice, te poklanja kupone za aplikaciju svim sudionicima radionice koja omogućuje i besplatno korištenje aplikacije za određeni period.

Andrej Tonković voditelj je ključnih klijenata u Arboni.

2.    Poboljšajte korisničko iskustvo na web shopu i stvorite lojalne korisnike. (Blaž Horvatić, ForgeBIT)

Predavač će govoriti o ključnim stavkama koje osiguravaju kvalitetno korisničko iskustvo – od landinga do procesa kupnje proizvoda preko web shopa, kojim se metodama korisničko iskustvo može unaprijediti i kako analizirati ponašanje i zadovoljstvo korisnika na web shopu. Naučite kako zadržati korisnike te ih navesti da ponovno posjete web shop i kupuju proizvode.

Blaž Horvatić voditelj je web development odjela tvrtke ForgeBIT, specijalist informatike koji se zadnje dvije godine intenzivno bavi eCommerce rješenjima baziranim na WordPressu i WooCommerceu.

3.    Pet načina kako dostava može impresionirati kupce (Hrvoje Adžija, DPD)

Saznajte tips&trick uspješne dostave od stručnjaka iz DPD-a Hrvatska, članice grupe koja isporučuje više od 4 milijuna paketa dnevno, u više od 230 zemalja.

Hrvoje Adžija, voditelj IT odjela i projekata.

4.    Q&A s trgovcem: Ivana Blažoti Mijoč, Tester.hr

Otvorite Ivaninu kutiju iznenađenja!

Predstavljamo uspješan model pretplatničkog eCommerca, saznajte iz prve ruke kako se Tester.hr nametnuo kao prvi izbor korisnica.

Prva radionica se održava u ponedjeljak 27.ožujka, od 19 do 21 sati na adresi Kaptol 27, Tribine grada Zagreba.

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije