MEETUP: Kako optimizirati konverzije na webshopu u 3 koraka

web trgovci ecommerce

MEETUP: Kako optimizirati konverzije na webshopu u 3 koraka

21.06.2017 Podijeli:

Svaki mjesec organiziramo besplatne edukacije za web trgovce u Zagrebu. Ovaj Meetup je održan u lipnju, ali može se pogledati Facebook Live snimka, te preuzeti prezentacije pri dnu ovog posta!

 

TEMA: Optimizacija konverzija u 3 koraka.

TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska

ŠTO? Razmjena iskustva i druženje

KADA? Srijeda 28.6., od 18:00 – 20:00 h

GDJE? Bivše prostorije ZIP-a (Remetinečka 7, Zagreb)

UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje)

 

PROGRAM:

1. Međusobno upoznavanje i razmjena iskustva (18:00 – 18:40)

Glavni cilj svakog meetupa je razmjena iskustva stoga smo odlučili promijeniti koncept i započeti s međusobnim predstavljanjem svih prisutnih, te identifikacijom međusobnih problema.

Tu smo da pomognemo jedni drugima, stoga nemojte biti sramežljivi i podijelite s nama svoj NAJVEĆI problem s online poslovanjem.

 

 

2. Kako povećati povjerenje na webshopu i zašto je to važno (18:40 – 19:00 )

Ekipa iz Corvusa je specijalizirana za razvoj eCommerce i platnih rješenja namijenjenih web trgovcima koji žele osigurati maksimalnu sigurnost za svoje kupce.

Stoga će na Meetupu pričati upravo o tome kako povećati povjerenje na web shopu, te na taj način povećati i broj kupovina.

 

3. Kako optimizirati checkout proces (19:00-19:20)

Goran Deak je krenuo kao tehničar, nedugo nakon toga je postao voditelj IT-a, da bi krunu na svoje iskustvo stavio pokretanjem digitalne i razvojne agencije ForgeBIT.

Goran će vam otkriti koji su glavni razlozi zbog kojih ljudi napuštaju checkout, kako najlakše povećati stopu konverzije, te otkriti glavne razlike između multipage i onepage checkouta.

 

 

 

 

4. Kako vratiti kupce u checkout proces (19:20-19:40)

zoran orakZoranu je email “primarno oružje” još od 2011. godine, a uglavnom radi na međunarodnom tržištu te je upoznat sa svim svjetskim trendovima. Njegov “elevator pitch” je: “Pomažem poduzetnicima graditi liste, planirati strategiju i ostvariti rezultate i rast poduzeća kroz pametan email marketing.”

U srijedu će vam pokazati kako raditi abandond cart sekvence te kako reaktivirati postojeće kupce.

 

 

5. Ecommerce Tips&Tricks (19:40 – 20:00)


Marcel Majsan
je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u online prodaji, razvoju i optimizaciji web trgovina, te edukacijama u području online marketinga.

U srijedu će vam otkriti rezultate istraživanja koje je Udruga provela među svojim članovima, a koji su otkrili glavne probleme hrvatskih web trgovaca.

Također, Marcel je predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i vlasnik Call-To-Action projekta.

 

 

 

 

 

 

Poboljšajte svoj webshop

Preuzmite prezentacije s meetupa i saznajte kako poboljšati svoju web trgovinu uz tehnike koje su isprobali iskusni webshop stručnjaci.

 

 

 

 

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije