MEETUP: Kako optimizirati konverzije na webshopu u 3 koraka

web trgovci ecommerce

MEETUP: Kako optimizirati konverzije na webshopu u 3 koraka

21.06.2017 Podijeli:

Svaki mjesec organiziramo besplatne edukacije za web trgovce u Zagrebu. Ovaj Meetup je održan u lipnju, ali može se pogledati Facebook Live snimka, te preuzeti prezentacije pri dnu ovog posta!

 

TEMA: Optimizacija konverzija u 3 koraka.

TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska

ŠTO? Razmjena iskustva i druženje

KADA? Srijeda 28.6., od 18:00 – 20:00 h

GDJE? Bivše prostorije ZIP-a (Remetinečka 7, Zagreb)

UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje)

 

PROGRAM:

1. Međusobno upoznavanje i razmjena iskustva (18:00 – 18:40)

Glavni cilj svakog meetupa je razmjena iskustva stoga smo odlučili promijeniti koncept i započeti s međusobnim predstavljanjem svih prisutnih, te identifikacijom međusobnih problema.

Tu smo da pomognemo jedni drugima, stoga nemojte biti sramežljivi i podijelite s nama svoj NAJVEĆI problem s online poslovanjem.

 

 

2. Kako povećati povjerenje na webshopu i zašto je to važno (18:40 – 19:00 )

Ekipa iz Corvusa je specijalizirana za razvoj eCommerce i platnih rješenja namijenjenih web trgovcima koji žele osigurati maksimalnu sigurnost za svoje kupce.

Stoga će na Meetupu pričati upravo o tome kako povećati povjerenje na web shopu, te na taj način povećati i broj kupovina.

 

3. Kako optimizirati checkout proces (19:00-19:20)

Goran Deak je krenuo kao tehničar, nedugo nakon toga je postao voditelj IT-a, da bi krunu na svoje iskustvo stavio pokretanjem digitalne i razvojne agencije ForgeBIT.

Goran će vam otkriti koji su glavni razlozi zbog kojih ljudi napuštaju checkout, kako najlakše povećati stopu konverzije, te otkriti glavne razlike između multipage i onepage checkouta.

 

 

 

 

4. Kako vratiti kupce u checkout proces (19:20-19:40)

zoran orakZoranu je email “primarno oružje” još od 2011. godine, a uglavnom radi na međunarodnom tržištu te je upoznat sa svim svjetskim trendovima. Njegov “elevator pitch” je: “Pomažem poduzetnicima graditi liste, planirati strategiju i ostvariti rezultate i rast poduzeća kroz pametan email marketing.”

U srijedu će vam pokazati kako raditi abandond cart sekvence te kako reaktivirati postojeće kupce.

 

 

5. Ecommerce Tips&Tricks (19:40 – 20:00)


Marcel Majsan
je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u online prodaji, razvoju i optimizaciji web trgovina, te edukacijama u području online marketinga.

U srijedu će vam otkriti rezultate istraživanja koje je Udruga provela među svojim članovima, a koji su otkrili glavne probleme hrvatskih web trgovaca.

Također, Marcel je predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i vlasnik Call-To-Action projekta.

 

 

 

 

 

 

Poboljšajte svoj webshop

Preuzmite prezentacije s meetupa i saznajte kako poboljšati svoju web trgovinu uz tehnike koje su isprobali iskusni webshop stručnjaci.

 

 

 

 

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije