15. Ecommerce Hungary konferencija – Višegrad, 5. i 6. lipnja

15. Ecommerce Hungary konferencija – Višegrad, 5. i 6. lipnja

10.05.2018 Podijeli:

Ecommerce Udruga iz Mađarske poziva svoje hrvatske prijatelje na najveću godišnju konferenciju za mađarske stručnjake iz područja e-trgovine. Konferencija će se održati 5. i 6. lipnja u Visegrádu, a članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju 20 % popusta na kotizacije.

Program 15. ecommerce mađarske konferencije se temelji na prekograničnoj e-trgovini, umjetnoj inteligenciji i budućnosti e-trgovine. Ecommerce Hungary (szek.org) je okuplja govornike iz pet europskih zemalja koji će, zajedno s mađarskim stručnjacima, pokazati najbolje primjere promicanja prekogranične e-trgovine.

Program prvog dana konferencije je podijeljen na blokove. Svaki blok sastoji se od 3 do 4 govora, a područja stručnosti su strategija, logistika, marketing, IT i CRM.

Drugi dan konferencije je dan posvećen stručnjacima, gdje će prijenos znanja i praktične studije slučaja igrati glavnu ulogu. Trgovcima se nudi mogućnost besplatnih konzultacije sa stručnjacima iz različitih područja.

Članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju popust od 20 % pri kupnji ulaznica za ovu konferenciju, a prijaviti se možete putem ovog linka.

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije