15. Ecommerce Hungary konferencija – Višegrad, 5. i 6. lipnja

15. Ecommerce Hungary konferencija – Višegrad, 5. i 6. lipnja

10.05.2018 Podijeli:

Ecommerce Udruga iz Mađarske poziva svoje hrvatske prijatelje na najveću godišnju konferenciju za mađarske stručnjake iz područja e-trgovine. Konferencija će se održati 5. i 6. lipnja u Visegrádu, a članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju 20 % popusta na kotizacije.

Program 15. ecommerce mađarske konferencije se temelji na prekograničnoj e-trgovini, umjetnoj inteligenciji i budućnosti e-trgovine. Ecommerce Hungary (szek.org) je okuplja govornike iz pet europskih zemalja koji će, zajedno s mađarskim stručnjacima, pokazati najbolje primjere promicanja prekogranične e-trgovine.

Program prvog dana konferencije je podijeljen na blokove. Svaki blok sastoji se od 3 do 4 govora, a područja stručnosti su strategija, logistika, marketing, IT i CRM.

Drugi dan konferencije je dan posvećen stručnjacima, gdje će prijenos znanja i praktične studije slučaja igrati glavnu ulogu. Trgovcima se nudi mogućnost besplatnih konzultacije sa stručnjacima iz različitih područja.

Članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju popust od 20 % pri kupnji ulaznica za ovu konferenciju, a prijaviti se možete putem ovog linka.

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije