Kako jednim potezom saznati tko je posjetio vašu web stranicu?

Kako jednim potezom saznati tko je posjetio vašu web stranicu?

Želite povećati B2B prodaju? Isprobajte besplatno!

Kao vlasnik web stranice morate pronalaziti inovativne načine da vaš posao bude profitabilan, a često se ključ uspjeha krije u informaciji koje tvrtke dolaze na vašu web stranicu.

Statistika nije na vašoj strani: od 100 korisnika koji posjete vašu web-stranicu, njih više od 97% ne ostavlja nikakve kontakt podatke te ste tako zauvijek izgubili mogućnost da ti korisnici postanu leadovi ili potencijalni kupci.

Iako samo 2 posto tvrtki kada dođe na web ostavi svoje kontakt podatke, sada možete otkriti još 25-30 posto tvrtki koje su bile na vašem webu i proaktivno ih kontaktirati, odnosno pretvoriti ih u leadove i povećati potencijal B2B prodaje.

Otkrijte tko su vaši posjetitelji

S aplikacijom Riportus nude se nove mogućnost – saznat ćete tko su bili posjetitelji vaše web-stranice, otkuda dolaze, koje su ih podstranice na vašoj web-stranici najviše interesirale te ćete svoju strategiju moći uskladiti s identificiranim uzorkom ponašanja.

Što je to Riporuts?

S Riportusom identificirate oko trećinu korisnika i saznajete iz kojeg poduzeća dolaze. Pratite inozemne i lokalne tvrtke prema vašim definiranim kriterijima unutar aplikacije, a posjetitelje vaše web stranice sa svih tržišta koji nisu ostavili kontakt na vašoj web stranici, Riportus pretvara u leadove.

Koje probleme rješava?

Korisnicima omogućuje generiranje veće količine leadova u B2B prodaji, a prikupljanjem podataka o tvrtki koja se informira o vašim slugama/proizvodima olakšat ćete pripremu i odlazak na sastanke s potencijalnim novim klijentima.

Provjerite i tko vas provjerava

Pratite što konkurencija gleda i prati na vašoj web stranici, te tko vas od konkurencije posjećuje.

Kako Riportus funkcionira?

Svakodnevno na vašu e-mail adresu dobivate informacije o novim tvrtkama koje dolaze na vašu web stranicu. Aplikacija skraćuje vrijeme obrade leadova i podatka jer ih sortira prema najvećem potencijalu te tako povećavate mogućnost nadogradnje vaših usluga prema postojećim klijentima.

Dobra iskustva

Od pokretanje aplikacije Riportus prošlo je nekoliko mjeseci, a sada je već koristi veliki broj korisnika najviše s inozemnih tržišta kojima je ta aplikacija pomogla u identificiranju koje tvrtke posjećuju njihove web stranice. Ta im je ključna informacija pomogla da ostvare nove suradnje s B2B partnerima, te povećanju i uspješnosti B2B prodaje.

Što je potrebno?

Za korištenje aplikacije jedino što vaša web stranica treba imati je postavljen Google Analytics na vašoj web stranici.

Isprobajte besplatno!

Registrirajte se i besplatno koristite aplikaciju 30 dana, te saznajete kojih 50 tvrtki je posjetilo vašu web stranicu.

Samo tri minute: Postupak registracije traje manje od 3 minute, uključujući provjeru vaše e-mail adrese i povezivanje s vašim računom na Google Analyticsu.

Kome je aplikacija namijenjena?

Aplikacija Riportus je namijenjena svima tvrtkama čiji je model poslovanja temeljen na B2B prodaji.

Photo credit: Designed by Freepik

 

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

eCommerce Hrvatska

|

at
Vidi sve postove autora >

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije